Viestipalautteet


Teille, jotka lähetitte kiitokset muistion tekijälle 31.07.2022, 19:47, sekä 02.08.2022 14:03. 

Kiitos viesteistä ja olkaa hyvä! Juuri sitä varten muistiot on tehty, että ne auttaisivat ymmärtämään Kurssia paremmin ja auttaa muistamaan asioita yhä paremmin. Hieno homma, jos se on ajanut asiansa. Ja kannattaa ottaa lukemistoon myös kaikki Gary R. Renardin teokset, saatavilla ainakin suurimmista kirjastoista ja kirjakaupoista (Adlibris, Taivaankaari, Akateeminen...). Kyseiset kirjat avaavat IOK:ia aivan ennennäkemättömällä tavalla ja monesti vielä hauskasti. Niissä IOK tiivistyy ja kansantajuistuu mahtavasti ja niissä myös selvitetään sitä, miksi Kurssi on juuri sellainen kuin se on. Olen jo lopettanut laskemasta kuinka monesti olen kyseiset kirjat lukenut, niin mahtavia ne ovat. Kannattaa tsekata! (Renardin kirjat ⇨)

Itselläni on takana moninainen historia erilaisten henkisten/okkultististen oppien parissa IOK:in ollessa nyt sitten se johon kaikki polut ovat johtaneet. On hienoa opiskella sitä, koska minusta siinä on totuus, eikä mitään muuta, kuten verrattuna moniin muihin oppeihin jotka ovat asenteeltaan dualistisia tai semidualistisia ja siten kaikkea muuta kuin IOK, joka on puhdasta nondualismia. Jokaisella on tietenkin oma tiensä, ja kuten IOK myös kertoo, se ei ole ainoa oppi joka johtaa Jumalan luo, vaan että on olemassa tuhansia muita teitä saavuttaa Jumalan Ykseys. [OK-1-4:2] 

T. Mtk. Onnellisia unia kaikille lukijoille ja pikaista heräämistä...😀😉 Ps. Viestejä voi siis laittaa lomakkeella joka löytyy sisällysluettelossa olevan ?-merkin takaa.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita