TOTUUDESTA


KAAOKSEN LAIT


Arten: Sinulla on takanasi pari tapahtumarikasta viikkoa. Luitko sen?

Gary: Ai Kurssinko?

Arten: Niin.

Gary: En. Odotan siitä tehtyä elokuvaa.

Arten: Jumala auttakoon meitä kaikkia. Minähän vain yritän jutustella; totta kai tiedän että olet jo lukenut Tekstiosan. Sinun on luettava se monta kertaa. Työkirja on suunniteltu vuoden pituiseksi kurssiksi, mutta useimmiten sen tekeminen kestää kauemmin. Sinulta tulee kestämään vuosi ja neljä ja puoli kuukautta. Opettajan käsikirja on helpoin osa, paitsi että lähes jokainen unohtaa, että Jumalan opettajana toimiminen vaatii anteeksiantamisen harjoittamista. Kuten Kurssissa sanotaan:  

Opettaminen on toteennäyttämistä. [OK J 2]

Useimmat oppilaat näyttävät ajattelevan, että heidän opiskelunsa tulee noudattaa perinteistä opettaja-oppilas muotoa, mutta juuri mikään Kurssissa ei noudata perinteisiä kaavoja. He pääsisivät paljon paremmin eteenpäin, jos yrittäisit itse oppia Kurssia sen opettamisen sijaan.

Gary: Luulen, että kaikki haluavat tulkita kirjoituksia. Se on luonnollista.

Arten: Jos J olisi tarkoittanut, että Kurssia tulee tulkita sen sijaan, että hän sen avulla opastaisi meitä, miksi hän ylipäätään olisi antanut Kurssin meille? Mikset sen sijaan vain tekisi oman versiosi kaikesta - mitä oletkin tehnyt koko näennäisen erillisen olomassaolosi ajan? Totuus on, että jos todella ymmärtää Ihmeiden Oppikurssia, mikä on hyvin harvinaista, on olemassa vain yksi tulkinta. Jos sitä haluaa muuttaa, mikä taas on tavallista, kyse ei enää ole Ihmeiden Oppikurssista. Muistatko Tekstistä, mikä on kaaoksen ensimmäinen laki? (Egon lait jotka ovat kaikki vastakohtia Jumalan laeille.*)

Gary: Luulisin, mutta parempi että tarkistan.

Arten: Hyvä. Lue se kohta, joka alkaa sanoilla "Nämä ovat hallitsevat...".

Nämä lait hallitsevat sinun tekemääsi maailmaa. Eivätkä ne kuitenkaan hallitse, mitään, eikä niitä tarvitse rikkoa, vaan riittää, kun niitä katsotaan ja ne ylitetään. Kaaoksen ensimmäinen laki on se, että jokaisen ihmisen totuus on erilainen. Kuten kaikki nämä periaatteet tämäkin väittää, että jokainen ihminen on erillään muista ja hänellä on oma, erilainen ajattelumallinsa, joka erottaa hänet muista. tämä periaate lähtee uskomuksesta, jonka mukaan harhoilla on arvojärjestyksensä: jotkin ovat arvokkaampia ja sen vuoksi tosia. [T 23 II 1.6-2.3 ]


... Jatkuu ...


Totuus on totuus, ymmärsitpä sen tai et. Totuus ei ole sinun tulkittavissasi. Pursah MK, s. 105


Otsikkosi

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita