LINKIT

Seuraavassa muutamia linkkejä sivustoihin jotka käsittelevät nondualismin henkistä tietä ja eritoten Ihmeiden Oppikurssia.


Aurinkotie.fi on suomalainen henkisen tien sivusto, joka käsittelee Ihmeiden Oppikurssia ja sen opettamaa nondualismia ja muita ihmisen henkiseen kehitykseen liittyviä asioita lukuisten artikkeleiden ja kanavoitujen tekstien muodossa. Näin sivusto itse esittelee itsensä: 

"Tämä sivusto kertoo ihmisen matkasta sielun ja hengen näkökulmasta. Keskeisiä kysymyksiä ovat mistä tulen, minne menen ja kuka olen? Henkinen tieto auttaa ihmistä löytämään henkisen kotinsa ja päämäärän, johon ihmiselämä pyrkii.

Henkinen tieto ei ole kaukana, vaan sisäisesti ihmisessä. Ihmisen on vain avattava tämä arkisto itsestään ja hän alkaa saada tietoa omasta henkisestä matkastaan.

Maan kirjoitetut kirjat ovat keskittyneet lähinnä ihmisen fyysiseen historiaan, mutta nykyinen vesimiehen aika on avannut yhä enemmän ikkunoita ihmisen sieluun ja henkeen. Yhä useampi ihminen on tullut tietoiseksi henkisestä matkastaan, joka ei ala fyysisen kehon syntymästä, eikä pääty sen kuolemaan.

Ihminen tulee myös aikojen saatossa palaamaan takaisin henkiseen kotiinsa. Fyysinen taso on kuin matka, jonka ihminen useiden eri elämiensä kautta valmistaa. Kun matka lähestyy loppuaan, ihminen alkaa tietää jo eläessään, että hän kuuluu henkiseen ikuiseen valtakuntaan. Näin ihminen valaisee fyysisen tason itsensä kautta. Maan matka on saavuttanut silloin tarkoituksensa."Acim.org on Foundation for Inner Peace-säätiön (1975- ), joka on Ihmeiden Oppikurssin julkaisija, sivusto, pitäen sisällään koko Ihmeiden Oppikurssin online-version alkuperäisellä ja muutamalla muulla kielellä luettavaksi netissä ilmaiseksi. Mainio ja helppo sivusto ja hyvällä hakutoiminnolla varustettuna.


Facim.org on Foundation for a Course in Miracles-säätiön sivusto, josta löytyy Kurssiin liittyvää maksullista materiaalia, (ei ilmaista materiaalia nykyisin sivuston uudistuttua 12/2021), esimerkiksi Kenneth Wapnickin artikkeleita ja luentoja e- ja äänikirjoina .Pathwaysoflight.org tarjoaa paljon Kurssiin liittyvää materiaalia niin ilmaiseksi kuin maksullisena. Paljon tavaraa sisältävä sivusto jossa mm. kätevä Daily lessons Insights-osia jossa jokaista Kurssin Työkirjan tehtävää selvennetään ja tarkastellaan tarkemmin, sekä hieno Questions and Answers on A Course in Miracles Text, jossa selvennetään Kurssia kysymys-vastaus-muodossa.


Acimblog.com on laaja sivusto Kurssi-aiheisia kirjoituksia ja keskusteluja. Tässä hyvä esimerkki Kurssin ja Pursahin ja Artenin kolmivaiheisesta anteeksiannosta ja egon tekemättömäksi tekemisestä, kirjoittajana Bruce Rawles.Apasserby.com on blogisivusto joka käsittelee Kurssia. Sivustolla paljon linkkejä aiheeseen liittyen.


Acfip.org eli Australian Centre for Inner Peace, on australialainen hieno sivusto joka pitää sisällään paljon asiaa IOK:sta ja nondualismista sekä myös paljon kaavioita ja linkkejä muihin IOK:a käsiteleviin sivustoihin.


https://www.miraclestudies.net/QuestIndx.html 

Yllä linkki mainiolle sivulle jossa on Kenneth ja Gloria Wapnickin vastausta kaikkiaan 72:een kysymykseen koskien kaikkea mahdollista liittyen Kurssiin ja sen opetuksiin ja sen tekemiseen. Suomennoksia näistä tulossa myös tälle sivustolle.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita