VAPAUDENJULISTUS

Vapausjulistus

[T 4 III]


On vaikea ymmärtää, mitä sanonta "Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä" todella tarkoittaa. Se johtuu siitä, että ego ei sitä ymmärrä, koska se tulkitsee sen ikään kuin jokin ulkopuolella oleva olisi sisäpuolella, ja sehän ei tarkoita mitään. "Sisällisesti" onkin tarpeeton sana. Jumalan valtakunta olet sinä. Mitä muuta kuin sinut Luoja loi ja mikä muu voisi olla Hänen Valtakuntansa? Tämä on Sovituksen koko sanoma, joka kokonaisuudessaan on enemmän kuin osiensa summa. Sinullakin on Valtakunta, jonka sinun henkesi loi. Se ei ole lakannut luomasta egon harhojen takia. Luomuksesi eivät ole sen isättömämpiä kuin sinä itsekään. Sinun egosi ja sinun henkesi eivät koskaan tule olemaan kanssaluojia, mutta sinun henkesi ja sinun Luojasi tulevat aina olemaan sitä. Voit olla varma siitä, että luomuksesi ovat samanlaisessa turvassa kuin sinäkin.

Valtakunta on täydellisesti yhtä ja täydellisesti turvassa, eikä ego pysty sitä voittamaan. Aamen.

Tämä on kirjoitettu rukouksen muotoon siksi, että se on hyödyllinen kiusauksen hetkinä. Se on itsenäisyysjulistus. Tulet huomaamaan, että siitä on hyvin paljon apua, jos ymmärrät sen täysin. Syy siihen miksi sinä tarvitset apuani, on se, että olet torjunut oman Oppaasi ja tarvitset sen vuoksi ohjausta. Minun osanani on erottaa tosi valheesta, jotta totuus voisi murtaa egon pystyttämät esteet ja loistaa mieleesi. Yhteistä voimaamme ego ei pysty voittamaan.

Nyt on varmasti selvinnyt miksi ego pitää henkeä "vihollisenaan". Ego syntyi Jumalasta eroamisen seurauksena ja sen olemassaolon jatkuminen riippuu siitä, että sinä jatkuvasti uskot tähän eroon. Egon täytyy antaa sinulle jonkinlainen palkinto tällaisen uskon ylläpitämisestä. Muuta se ei voi tarjota kuin tunteen tilapäisestä olemassaolosta, joka alkaa siitä, kun se itse alkoi, ja loppuu siihen, kun se itse loppuu. Se kertoo sinulle, että tämä elämä on sinun olemassaolosi, koska se on sen oma olemassaolo. Tämän tilapäisen olemassaolon tunteen vastineeksi henki tarjoaa sinulle tiedon olemisesta, joka on jatkuvaa ja järkähtämätöntä. Se joka on kokenut tällaista olemassaoloa koskevan ilmestyksen, ei voi enää koskaan uskoa egoon täydellisesti.

Mikään muu voima kuin oma tahtosi ei ole tarpeeksi vahva tai tarpeeksi arvollinen sinua ohjaamaan. Tässä suhteessa olet yhtä vapaa kuin Jumala, ja sellaisena sinun on pysyttävä ikuisesti. Pyytäkäämme Isää minun nimissäni, että muistaisit Hänen Rakkautensa sinua kohtaan ja sinun rakkautesi Häntä kohtaan. Hän ei ole koskaan jättänyt vastaamatta tällaiseen pyyntöön, koska se pyytää vain sitä, mitä Hän on jo tahtonut. Niille jotka anovat vilpittömästi, vastataan aina. Sinun ei pidä pitää muita jumalia Hänen rinnallaan, koska muita ei ole olemassa.

Mieleesi ei oikeastaan ole milloinkaan juolahtanut luopua jokaisesta sellaisesta koskaan ajattelemastasi ajatuksesta, joka vastustaa tietoa. Pidät mielessäsi yhä tuhansia pelon murusia, jotka estävät Pyhyyttä astumasta sisääsi. Valkeus ei voi läpäistä seiniä, jotka pystytät sitä estämään, eikä se ole koskaan halukas tuhoamaan sitä, mitä sinä olet tehnyt. Kukaan ei voi nähdä seinän läpi, mutta minä voin kiertää sen. Tarkkaile mielessäsi olevia pelon murusia, koska muuten et voi pyytää minua tekemään niin. Minä voin auttaa sinua ainoastaan samalla tavalla, jolla Isämme meidät loi. Tulen rakastamaan sinua ja pitämään sinua arvossa ja kunnioittamaan täydellisesti sitä, mitä olet tehnyt, mutta en pidä sitä yllä, ellei se ole totta. Minä en koskaan hylkää sinua, eikä Jumalakaan sitä tee, mutta minun on odotettava siksi, kunnes itse teet valinnan itsesi hylkäämiseksi. Koska odotan rakastaen enkä kärsimättömänä, tulet varmasti pyytämään minua vilpittömästi. Tulen luoksesi vastauksena yhteenkin yksiselitteiseen kutsuun.

Tarkkaile huolellisesti, niin huomaat mitä todella pyydät. Ole hyvin rehellinen itsellesi tässä suhteessa, sillä me emme saa peitellä mitään toisiltamme. Jos todella tahdot yrittää tehdä sen, olet ottanut ensimmäisen askeleen valmistaaksesi mieltäsi vastaanottamaan Pyhää astumaan siihen. Valmistaudumme siihen yhdessä, sillä Hänen kerran tultuaan sinä olet valmis auttamaan minua valmistamaan muita mieliä Häntä varten. Miten kauan kiellät Häneltä Hänen Valtakuntansa?

Vapautumisjulistuksesi on omassa mielessäsi, vaikka ego kieltääkin sen. Jumala on antanut sinulle kaiken. Tämä ainoa tosiasia merkitsee sitä, että egoa ei ole olemassa, mikä tekee sen äärettömän pelokkaaksi. Egon kielellä "omistaminen" ja "oleminen" ovat eri asia, mutta Pyhälle Hengelle ne ovat sama asia. Pyhä Henki tietää, että sinulla sekä on kaikki, että sinä olet kaikki. Erottelu tässä suhteessa on mielekästä ainoastaan silloin, kun "saamisen" ajatus - joka vihjaa puutteeseen - on jo hyväksytty (ainoastaan ajan harhassa, unimaailmassa*). Siksi me emme tee mitään eroa Jumalan Valtakunnan omistamisen ja Jumalan Valtakunnan olemisen välillä.

Jumalan Valtakunnan tyyni olemassaolo, josta terve mielesi on täysin tietoinen, on armottomasti karkotettu siitä mielesi osasta, jota ego hallitsee. Ego on epätoivoinen, koska sen voitonmahdollisuudet ovat kirjaimellisesti olemattomat, olitpa valveilla tai unessa. Mietipä, miten halukas olet ollut suojelemaan egoasi valppaasti ja miten haluton suojelemaan oikeaa mieltäsi. Voisiko kukaan muu kuin mielenvikainen ottaa uskoakseen sen, mikä ei ole totta, ja sitten puolustaa tätä uskomusta totuuden kustannuksella? [T-4-III]
Aamuinen mantra

Olen ikuinen Henki. Olen rauhan ja valkeuden tyyssija. Ei ole olemassa muuta rakkautta kuin Jumalan rakkaus. Olen yhtä puhdas ja pyhä kun olin silloin kun Jumala loi minut itsensä kaltaiseksi. Olen täydellinen, kuolematon ja muuttumaton ja yhtä luojani kanssa. Jumala ei koskaan hylännyt minua. Jumala ei koskaan jättänyt minua yksin. Olen yhä Hänen kanssaan Hänen Ykseydessä jonka jaan Hänen kanssaan. En ole koskaan jättänyt Häntä joka minut loi. Näkemäni maailma ei pidä sisällään mitään mitä haluaisin. Anna minun muistaa, että olen yhtä Jumalan kanssa. Mieleni pitää sisällään vain sen mitä ajattelen Jumalan kanssa. Kaikki muut ajatukseni harhassa ovat epätosia eikä niillä ole mitään merkitystä. Minun ei tarvitse tehdä mitään. Minun ei tarvitse todistaa mitään itselleni. Minun arvoni on Jumalassa. Hän antoi minulle arvon silloin kuin loi minut. Minä olen Hänen ainoa ikuinen Poikansa. Anteeksianto on minun tehtäväni maailmassa. Minun osani Jumalan pelastussuunnitelmassa on välttämätön. Kaiken minkä annan saan itselleni, koska totuudessa antaminen ja saaminen on sama asia koska totuudessa antaja ja saaja on yksi ja sama. Pelastus tulee minun kauttani jokaiselle. Jokainen mieli on yhtä minun mieleni kanssa. Kun annan mieleni parantua jokaisen mieli paranee minun kanssani. Kukaan ei parane yksin. Annan Pyhän Hengen parantaa mieleni, kun annan anteeksi sen mitä ei ole tapahtunut. Pyhä Henki on aina kanssani minne ikänä menenkin eikä hänen ohjauksensa koskaan lopu tai katkea. Siksi minun ei tarvitse pelätä mitään, eikä huolia mistään. Minä kuulen Jumalan äänen kaiken päivää. Maailma ei tee minulle mitään, enkä minä tee mitään maailmalle. Jumalan Rakkaus on kaikki mitä on. Minä olen Jumalan Rakkaus.

Kaikki mitä päivän aikana katselen ja näen on jo tapahtunut. Myös kehoni ja se mitä se tekee on jo tapahtunut, koska kaikki on mielessäni ja katselen ja elän uudestaan sitä mikä on jo tapahtunut, kuin katsoisin kuvavirtaa elämästäni. Minä en tee maailmalle mitään, eikä se tee minulle mitään. Minun ei tarvitse reagoida mihinkään vaan nähdä kaikki niin kuin se on: unta jonka olen uneksinut omassa unessani ja kaikki sen hahmot ovat minun tekemiäni unihahmoja jotka ovat kaikki minä itse. Minä katson kaikkia niitä ja näen niissä Kristuksen kasvot, katson mihin muotoon hyvänsä, näen Kristuksen kasvot, koska kaiken muodon hauraisen verhon takana on Totuus, jota en ole koskaan jättänyt, olen vain uskonut hetkeksi todeksi jotain joka on mahdotonta ja jota ei koskaan ole tapahtunut. Syyllisyyden ja pelon varjot ja paksut pilvet ovat vain peittäneet Pyhän Hengen ja todellisen maailman valon ja valkeuden. Olen yhä täydellisesti kotona IsäJumalassa PoikaJumalana, eikä mitään ole tapahtunut - muuttumaton ei voi muuttua, se on aina sama, koska se on ajaton ja ikuinen ja koska se on kaikki mitä on. Sen ulkopuolella ei voi olla mitään, eikä sen sisäpuolella mitään mikä voisi muuttua ja olla erillistä. Siksi maailmaa ei ole olemassa. Se on harhakuva, eikä sillä ole vaikutusta todelliseen maailmaan joka on Jumalan maailma missä Minä ja Jumala olemme yhtä. Jumalan nimi on Rakkaus, ja koska Jumala loi minut Itsensä kaltaiseksi, myös minun nimeni on Rakkaus. 

Pyhä Henki/J, jälleen tänään annan kaiken Teidän ohjaukseen ja hallintaan ja kaiken päätöksenteon Teidän käsiinne, koska Teillä on tieto ja viisaus mitä minulla täällä ei ole, ja Te tiedätte mikä on parhaaksi niin minulle, kuin jokaiselle muulle Jumalan lapselle, Jumalan Pojille, jotka kaikki ovat osa minua ja minun Itse.

Minulla on vain kaksi tunnetta: Rakkaus ja pelko. Rakkaus minulle annettiin, kun Jumala loi minut Itsensä kaltaiseksi ja pelon tein itse, kun samaistuin egoon ja tein harhojen maailman.*

  

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita