PARANTUMISESTA

Tässä seuraavassa muistiossa käsittelemme parantumista. Todellinen parantuminen ja parantaminen tapahtuu aina ainoastaan mielen tasolla ja mielessä. Vain mieli voidaan parantaa, koska mitkään kehot eivät ole todellisia ja siten eivät tarvitse parantumista. Keholliset sairaudet voivat olla ajan maailmassa voimakkaita kokemuksia, kuten jokainen kovaa kipua kokenut tietää, mutta yhtä kaikki, niiden alkulähde on aina mielessä, ei koskaan kehossa, joka on unikuva; mieli uneksii kivun. Kun koet kipua kehossasi, sinä uneksit olevasi keho joka voisi tuntea kipua ja kärsimystä ja kaikki kipu ja kärsimys ja tuska on alitajuisen syyllisyyden jokin muoto. 
Koska ainoastaan mieli voi olla sairas, vain mieli voidaan parantaa. Vain mieli on parannuksen tarpeessa. [R J 1: 2-3]
Keho on vain unta


Parantuminen ja parantaminen, ts. henkiparannus on aina sama asia, koska on vain yksi mieli. Kun parantumista tapahtuu mielessä, se tapahtuu aina anteeksiannon kautta, jolloin ymmärretään, että annetaan anteeksi jotain sellaista jota ei ole olemassa, mutta joka näyttää saavan aikaan sairauden. Kun sairaus nähdään jonain joka on todellista, parantumista ei voi tapahtua. Täytyy koko ajan pitää mielessä että kun puhutaan sairaudesta ja parantumisesta tarkoitetaan vain mieltä ja ainoastaan mieltä. Jos parantumisen seurauksena tapahtuu seurauksia myös muodon eli seurauksen tasolla, eli keho paranee, olkoon niin, tai sitten ei, koska egon muodon maailma on sekasorron, kuoleman ja sairauden maailma - se on sen ydin jotta kehot ja fyysinen maailma nähtäisiin ja koettaisiin tosina. Jos kehon parantumista tapahtuu, se on vain kuitenkin seurausta siitä, että sairauden syy, joka on mielessä, on nähty ja se on nähty sellaisena mitä se on: eimitään. Päästetäänpä Arten ja Pursah ääneen.*


Pursah:

Ajan ja paikan ulkopuolella oleva mieli projisoi jokaisen näkemäsi aika-avaruudellisen paikan. Tähän mieleen on mahdollista olla yhteydessä. Paras keino siihen on poistaa kaikki esteet omasta tietoisuudestaan. Kaikenlainen parantaminen edesauttaa näiden esteiden poistamista, joten tänään puhumme sairaudesta ja parantamisesta.

Arten: 

Muista, että puhumme nyt eri tasoista. Emme yritä väittää, ettetkö olisi itse vastuussa omista kokemuksistasi tai ettetkö olisi valinnut käsikirjoitustasi jollakin toisella tasolla. Yritämme sanoa, että sinun tulee saada omaan voimaasi valita yhteys siltä tasolta käsin, jossa kuvittelet tällä hetkellä olevasi. Tämä pätee siihenkin tilanteeseen kun yrität parantaa "muita". Et koskaan liity yhteen parannettavan kanssa etkä myöskään koskaan pyydä Pyhää Henkeä parantamaan jonkun kehoa. Keho on vain unta, olipa se terve tai sairas.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita